×

☰ Meny
HulbaekmoogJacobsensfamilieorkester

Hulbækmo og Jacobsen familieorkester

Showcase 2017

En familie som i alle år har hatt musikken som en felles arena, har starta eget familieorkester, og i sommer lanserte Hulbækmo og Jacobsen familieorkester debutplata si, På snei, på plateselskapet Ta:lik.

Hans og Alf var tidlig med på lasset på turneer i inn- og utland sammen med mor og far Tone og Hans Fredrik, og har etter hvert gått sine egne veier innen musikken. I orkesteret møtes familien på en spennende arena der hver enkelt bidrar med sitt svært personlige uttrykk. De ønsker å formidle et frodig og leikent musikalsk univers på tvers av sjangre.

Familieorkesteret har en levende musikalsk familietradisjon i tre ledd bakover, fra besteforeldre til foreldre til barnebarn. Sammen har de også reist rundt i verden og blitt inspirert av folkemusikk fra ulike kulturer, av mennesker de har møtt, og av sanger og musikk de har plukka opp.

Alt dette hiver de oppi den musikalske jerngryta si, som er familiens helt egen. Med folkemusikken som grunn, kommer hver og en med sine bidrag fra jazz, impro, blues, middelaldermusikk og egenkomponert musikk, og dette kokes i hop. Ut kommer et meget personlig musikalsk heksebrygg, der en kan kjenne igjen elementer fra ulike sjangre, men her i ei helt egen tapning.

Hulbækmo og Jacobsen familieorkester har hatt en rekke vellykka opptredener, blant anna på Jazzfest i Trondheim, Vinterfestspill på Røros og Røros folk festival. De skaper liv og røre på konsertene sine, og byr virkelig på seg sjøl. Medlemmene i orkestret har til sammen mottatt mange priser, blant anna tre Spellemannpriser.

Besetning
Tone Hulbækmo - vokal, harpe, lyre og trøorgel
Hans Hulbækmo - slagverk, munnharpe, sag
Alf Hulbækmo - tangenter, altsax, munnspill
Hans Fredrik Jacobsen - fløyter, sopransax, torader, gitar


Kontakinfo:
Hans Hulbækmo
Telefon: +47 906 74 097

E-post: tadegenbolle@yahoo.no

Hør Hulbækmo og Jacobsens familieorkester her:

Hulbækmo og Jacobsens familieorkester på Jazzfest 2015 (youtube)

Møst logoOslo kommune logoSamspill