×

☰ Meny
Raabygg - Foto May Linn Mersland Haugen

Raabygg

Showcase 2017

Raabygg tar deg i hånda og leier deg inn på den mangslungne stien av folkemusikk fra de indre bygdene på Agder. Det er røft, vart, dansbart, humoristisk og vakkert. Trioen trakterer flere instrument og byr på spennende musikalske arrangement. Medlemmene i Raabygg har fått møte mange av de gamle heltene fra indre Agder, også kjent som det gamle Raabyggelaget. I stuene deres har de lært slåtter og hørt skrøner over bord med hekladuker.

Etter fem år sammen, har Raabygg opparbeida seg et godt rykte som liveband. De har spilt på en rekke festivaler, hatt konserter, og spiller til også til dans så fort de har sjansen. I 2016 vant de åpen klasse på Landskappleiken i Vågå, og medvirka på mesterkonserten i Den norske opera og ballett samme høst. I oktober 2016 kom debutalbumet Ein etter far, produsert av Annbjørg Lien og gitt ut av Etnisk musikklubb. Raabygg blei plukka ut som eneste folkemusikkband til å spille på bransjetreffet Sørveiv i Kristiansand, et arrangement der pop og rock er tungt representert.

I 2017 har de spilt på festivaler som Folkemusikkveka på Ål, Telemarkfestivalen, Setesdalsfestivalen, Jørn Hilme-stemnet og Rekordfestivalen. Utover høsten har de flere konserter rundt om i Norge, i tillegg til en juleturné sammen med Kristiansand frikirkes kammerkor i desember. De er godt i gang med å planlegge flere konserter og turneer for 2018.

Besetning
Johanne Flottorp - hardingfele, sang og perkusjon
Tuva Færden - hardingfele, sang og lyre
Sigrid Kjetilsdotter Jore - sang, harpeleik og munnharpe


Kontaktinfo:
Sigrid Kjetilsdotter Jore
Telefon: +47 996 93 327

E-post: raabyggbooking@gmail.com
https://www.facebook.com/Raabygg/

Hør Raabygg her:
Raabygg - Ein etter far (spotify)

Møst logoSamspillOslo kommune logo