×

☰ Meny
Kaunan - nettside

Kaunan

Lørdag kl. 19:10 / 23:00

SHOWCASE:
Lørdag i Lavvoen kl. 19:10 (akustisk)
Lørdag på Klubbscenen kl. 23:00

Trioen Kaunan puster nytt liv i eldgammel skandinavisk musikk, inspirert av sanger, melodier og skalaer fra førkristen tid. De bruker gamle folkemusikkinstrumenter som kontrabassharpe, dreielire, forskjellige lutter, lyrer og sekkepiper sammen med gamle nordiske myter. Etter å ha samlet sangmateriale i ni år, ferdigstilte Kaunan endelig debutalbumet «Forn», utgitt på det norske plateselskapet By Norse Music i 2017.

Kaunan er Oliver Sa Tyr (Oliver Pade), Boris Koller og Göran Hallmarken. Tyske Oliver Sa Tyr er frontfigur i det populære Pagan Folk-bandet Faun. Boris Koller er billedkunstner og komponist fra Wien, som fikk sitt første møte med Skandinavia gjennom en interesse for Odd Nerdrums malerier. Han har spesialisert seg på de eldre nøkkelharpevariantene kontrabassharpe og gammelharpe, som han har bidratt med på en rekke studio- og sceneproduksjoner med ulike tidligmusikkensembler. Göran Hallmarken har markert seg som en av de fremste dreielirespillerne innen svensk folke- og middelaldermusikk.

Kaunan spilte på Folkemusikkveka i mai, men har til nå spilt flest konserter i Tyskland og Nederland, og ser fram til å nå et større skandinavisk publikum på Folkelarm.



Kaunan er:
Boris Koller - kontrabassharpe
Göran Hallmarken - dreielire
Oliver Sa Tyr - bouzouki 
 

Kontaktinformasjon: 
Göran Hallmarken
vevorgan@gmail.com


Web: https://kaunan.bandcamp.com/
 

Kaunan - nettside_800x338.png

Foto: Boris Koller

 


 

Oslo kommune logoMøst logoSamspill