×

☰ Meny
Div_logos_FL_2020_web

Folkelarm DIGITAL

Folkelarm blir digital i år! Fredag 27. november og lørdag 28. november kan du få med deg Folkelarm fra din ege stue!

Folkelarm strømmes i 2020 
2020 ble veldig annerledes en vi hadde sett for oss, og vi måtte hive oss rundt og tenke nytt. På grunn av pandemien og all usikkerheten rundt denne har vi valgt å strømme alle konsertene våre, så i år får du festivalen hjem i din egen stue! Så koble dataen til storskjerm og stereoanlegg og unn deg konserter med noen av de mest spennende folkemusikerne i landet! 

Folkelarmprisen fredag 27. november 2020 
Folkelarmprisen strømmes fra Riksscenen hjem i de tusen hjem fredag kveld. Her blir det utdeling av priser til de beste platene i hver kategori, musikalske innslag og kåring av årets folkemusiker 2020. I år skal vi også avsløre hvem som vinner Introfolk - årets unge folkemusiker og GRAMO-stipendet på 100.000kr. Denne dagen skal vi også vise Frikars dansefilm Skaut. 

Folkelarmkonserter lørdag 28. november 2020 
På lørdagen byr vi på musikk fra 10:00 – 22:00. Det blir 14 konserter fra morgen til kveld! Det er et variert program og mye spennende å glede seg til. Det blir en fin blanding av kjente og kjære artister og morgendagens stjerner. På grunn av pandemien har vi bare norske artister i år.

Billetter og program
Billetter, fullstendig program og link til strømminga blir lagt ut på www.folkelarm.no når det nærmer seg.  
Det blir ikke åpent for publikum på Riksscenen i år, det blir kun noen få inviterte bransjefolk i salen. 

Her kan du se alle artistene som skal delta på FOLKELARM DIGITAL!