Hva betyr det å være delegat på Folkelarm? 

På Folkelarm har vi to betydninger av ordet delegat. 

Delegatpass
Alle kan kjøpe delegatpass som gir tilgang til alt fra seminar, workshops, kurs, konserter, danseforestilling, dansefest med mer. Dette betyr at alle som kjøper delegatpass får tilgang til det meste, unntaket er møter/møteplasser for årets Showcaseartister, de som booker artister og/eller de som er inviterte gjester til Folkelarm. Alle poster på programmet er åpent for alle med delegatpass, også flere samlingspunkter der alle med delegatpass kan møtes og mingle. 

Delegat, som er invitert gjest
Folkelarm er først og fremst en showcasefestival der formålet er at artister fra Norden skal få vise frem sine prosjekter som konserter, danseforestillinger og dansespill til de som ønsker å bestille slike forestillinger/konserter til sine festivaler, arrangement og annet. For å sikre at vi har internasjonale bookere, agenter eller festivaler så inviterer Folkelarm i samarbeid med Music Norway internasjonale delegater.  

I løpet av Folkelarm vil det derfor være noen få møtepunkter for de som er potensielle kjøpere og gjester og artistene som er showcaseartister i år, som er lukket for de med delegatpass.

Men merk at dersom du er utøver/artist som ikke har fått plass som showcaseartist i år, så får du likevel anledning til å være med på mingling og møteplasser der du kan treffe delegater fra inn og utland samt andre artister/utøvere dersom du kjøper delegatpass. 


Du kan velge mellom følgende delegatpass: 
Tredagers delegatpass: torsdag - lørdag
Todagers delegatpass: fredag - lørdag
En dags delegatpass: velg mellom torsdag, fredag eller lørdag