×

☰ Meny
Camilla GRanlien_framside

Camilla Granlien (N)

- Jeg ser på meg selv som forteller. En videreformidler av både gamle og nye historier. Og min erfaring er at folk i alle aldre liker å bli fortalt for. Repertoaret mitt kan trekke linjer langt tilbake i tid, til et liv langt unna vårt og våre omgivelser. Allikevel oppleves sangene som aktuelle, da de forteller om mellommenneskelige forhold.

Slik beskriver Camilla Granlien sin egen musikk. Hun har en master i tradisjonskunst fra Høgskolen i Telemark, og har fordypet seg i sangtradisjonen fra Gudbrandsdalen. Dette materialet viderefører hun både som solist og i samspill med andre musikere.

Camilla Granlien har medvirket i gruppen Skrekk med Åse Teigland og Tone Juve. I 2005 ga hun ut sin første solo-CD, Begjær, som besto av solo-folkesang fra Gudbrandsdalen. I januar 2008 kom Camilla Granlien Band med det vakre og kritikerroste albumet Jarnnetter. Den fikk bl.a. en sekser i VG, og 5 i både Dagbladet og Aftenposten.

Våren 2011 kommer Camilla med ny CD i samarbeid med saxofonisten Kristin Sevaldsen. Hun jobber også med plateinnspilling av Geirr Tveit sine komposisjoner sammen med gruppa Slagr, samt nye låter og arrangement til sitt eget Camilla Granlien Band.

I 2008 vant Camilla Granllien kongepokalen på Landskappleiken. Gå ikke glipp av en konsert med denne flotte sangeren.

Camilla Granlien | vokal


Oslo kommune logoSamspillMøst logo