Hekate (Norge)

Hekate er ein nyetablert vokaltrio som utelukkende synger musikk en kan danse til. Alle tre har utmerka seg som soloartister på den norske musikkscena, og nå har de slått seg sammen for å gi publikum det de enda ikke vet at de vil ha - en time med kompromissløs kveding i klubbsetting. Repertoaret består av slåttemusikk fra heile landet, framført vokalt og med improvisasjon som et hovudelement. Målet er at publikum ikke har sjans til å stå stille når Hekate setter i gang.

De tre stemmene i trioen er både ulike og like, og dette bidrar til å skape et dynamisk lydbilde med et bredt spekter spekter av klang. Trioen hadde sin debutkonsert på Tuvas Blodklubb på Riksscenen, og skapte der et rom med dans, lytting og begeistring for slåttemusikken. Sidan da har de været et hett samtaletema i folkemusikkmiljøet i Norge. Trioen spelte på Lindmo på NRK, den 08.03.24.

Silje Risdal Liahagen - Vokal
Synnøve Brøndbo Plassen - Vokal
Malin Alander - Vokal

Kontakt: 
Epost: hekatetrio@gmail.com
https://www.hekate-trio.com/
https://soundcloud.com/hekate-trio


Hekate (Norway)

Hekate is weaving traditional dance tunes with improvisation and an electrifying sound that will leave you wanting more.  

The trio consists of Silje Risdal Liahagen, Malin Alander and Synnøve Brøndbo Plassen. Each one has been showcasing their unique singing styles on stages all around Norway, and now they have come together to perform as a trio, using the traditional Norwegian dance music as the base for their powerful sound image. 

After their debut-concert at the nicht club “Tuvas Blodklubb” at Riksscenen in Oslo, Norway, they have become a hot name in the music industry and on March 8th 2024, they performed at “Lindmo”, the biggest tv-talkshow in Norway.

Silje Risdal Liahagen - Vocals
Synnøve Brøndbo Plassen - Vocals
Malin Alander - Vocals

Contact: 
Epost: hekatetrio@gmail.com
https://www.hekate-trio.com/
https://soundcloud.com/hekate-trio

 Hekate_Foto_GuroSommer

Hekate - Folkelarmartist 2024
Foto: Guro Sommer