×

☰ Meny
Okra Playground, Foto Katariina Salmi - nettside

Okra Playground

Torsdag kl. 21:50 & Fredag kl. 23:40

SHOWCASE:
Torsdag på Hovedscenen kl. 21:50
Fredag på Hovedscenen kl. 23:40

Okra Playground ble startet av Maija Kauhanen og platedebuterte med «Turmio» i 2015. Gruppa består av seks instrumentalister, med kantele og tagelharpe (jouhikko) i sentrum, og en lydtekniker. I deres elektronisk-influerte nyfolkemusikk møtes sterke vokalharmonier, urgamle tekster, tradisjonelle folkemusikkinstrumenter, hypnotiske rytmer og mystiske klanger i et moderne lydbilde.

Gruppas andre album «Ääneni yli vesien» ble utgitt i mars 2018 på tyske Nordic Notes. De er enda mer elektroniske enn tidligere, men de tradisjonelle røttene er fortsatt dypt plantet. Plata har allerede fått gode anmeldelser og nådd topp 3 på World Music Charts Europe og topp 10 på Transglobal World Music Chart.

I 2016 spilte Okra Playground på Womex, og siden har bandet sjarmert publikum på Rainforest World Music Festival i Malaysia, Brosella Folk & Jazz Festival i Belgia og Urban Flow Festival i Finland. I 2018 har Okra Playground er allerede et veletablert navn på de sterke folkemusikkscenene i Tyskland og Belgia, og med årets spillejobb på Folkelarm har de som mål å utvide sitt hjemlige nordiske publikum.Okra Playground er:
Maija Kauhanen - vokal, kantele
Päivi Hirvonen - vokal, fiolin, jouhikko
Essi Muikku - vokal, kantele
Sami Kujala - elektrisk bass
Veikko Muikku - trekkspill, synthesizer
Oskari Lehtonen - perkusjon


Kontaktinformasjon:
Laura Salokoski
laura@saurabooking.com

Web:
http://okraplayground.fi/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/15Jw5RuOEjM4Cmr0dj5PBc

YouTube: https://www.youtube.com/user/okraplayground

 

Okra Playground, Foto Katariina Salmi - nettside_800x338.png

Foto: Katariina Salmi

 


Møst logoOslo kommune logoSamspill